Werkwijze

INVENTARISEREN

h

Eerste oriëntatie op het vraagstuk

h

Opstellen van een programma van eisen

h

Onderzoek naar de gewenste sfeer en uitstraling

h

Ontwikkelen van kleur en materiaalconcept, een huisstijl

VISUALISEREN

l

Maken van schetsvoorstellen

l

Maken van een definitief ontwerp met o.a. plattegrond, doorsneden en aanzichten, elektra en data installaties, verlichtingsplan, detaillering en werkomschrijving

l

Ontwerpen van meubilair op maat

l

Maken van presentaties

REALISEREN

Z

Aanbestedingen aannemers en leveranciers

Z

Aanvragen van de benodigde vergunningen

Z

Opstellen van begrotingen

Z

Begeleiding van de verbouwing c.q. inrichting

Z

Bouwbesprekingen en oplevering inclusief nazorg

Gestructureerde aanpak

Omdat OMG uw identiteit vorm geeft en niet wat er momenteel in de mode is hebben we niet een bepaalde stijl. Wat we wel hebben is een duidelijke en gestructureerde aanpak van onze werkzaamheden. Het is belangrijk dat u weet wat u van ons kan verwachten.

Wij starten met een vrijblijvend gesprek om de wensen en de mogelijkheden van uw specifieke project te bespreken. Dat verwerken we in offerte waarin we een (compact) programma van eisen  opstellen en de werkzaamheden die wij voor u kunnen betekenen.

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met de schetsvoorstellen. Hier maken we altijd meerdere versies van om zowel de mogelijkheden als ook de onmogelijkheden te kunnen laten zien. De gemaakte keuzes werken we uit tot een voorlopig ontwerp waar we ook een voorlopige begroting aan koppelen.

Als de indeling, de planning en het budget in orde zijn gaan we verder met de definitieve uitwerking van het ontwerp. Daarbij komen ook zaken als posities van computeraansluitingen, verlichting, klimaatsystemen en reclame aan bod. Details die in onze beleving een ontwerp kunnen maken of breken.

OMG interieur ontwerp & project management
Lange Brinkweg 77-06
3764 AB Soest

E: info@omg-interieurontwerp.nl
T: +31 35 588 05 24
M: +31 6 53 95 09 39

 

OMG LOGOKVK 30163523
Architectenregister
4.121115.001